Heeft u een vraag? Dan hebben wij daar zeker een antwoord op! Mocht uw vraag niet op deze pagina staan, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Na registratie ontvangt u van Kamerverhuur.nl een e-mail met daarin de inloggegevens, bestaande uit het opgegeven e-mailadres en een de door u opgegeven wachtwoord. Als u een e-mailadres heeft opgegeven dat niet bestaat of niet van u is, dan kunt u niet inloggen en zult u zich opnieuw moeten aanmelden met het juiste e-mailadres.

Na registratie ontvangt u van Kamerverhuur.nl binnen enkele minuten een e-mail op het opgegeven e-mailadres met daarin de activatielink. Het niet ontvangen van de e-mail in uw inbox kan diverse redenen hebben:

 • Het kan zijn dat de e-mail door een te strenge spamfilter bij uw junkmail is beland.
 • Uw inbox is vol.

 • Als u per ongeluk een verkeerd e-mailadres heeft opgegeven, dan zult u zich opnieuw moeten aanmelden met het juiste e-mailadres.

  Nee, iedereen kan zich gratis bij Kamerverhuur.nl aanmelden.

  Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u gebruik maken van het wachtwoord vergeten formulier. Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u van Kamerverhuur een e-mail met een wachtwoord opnieuw instellen link. Bent u ook uw e-mailadres kwijt, dan zult u zich opnieuw moeten aanmelden.

  Als u een kamer bekijkt kunt u aan de rechterkant op 'Reageer op deze kamer' drukken. U moet wel zijn aangemeld bij Kamerverhuur.nl om te kunnen reageren.

  Als u er zeker van bent dat er op Kamerverhuur.nl een kamer staat die niet bestaat, al is verhuurd of waarvan de gegevens niet kloppen, dan kunt dit aan ons melden. Dit doet u door op de kamerpagina op 'Klopt er iets niet? Meld het ons! ' te drukken.

  Doordat verhuurders soms een groot aantal e-mails ontvangen van geïßnteresseerde kamerzoekenden, kan het gebeuren dat u geen antwoord krijgt.

  Ja het plaatsen van een kamer is geheel kosteloos.

  Uw kamer blijft op Kamerverhuur staan totdat u deze zelf verwijdert, omdat deze bijvoorbeeld niet meer beschikbaar is.

  Aan het plaatsen van kamers is geen maximum verbonden. Dezelfde kamer mag echter maar één keer worden geplaatst.

  Als een kamer meerdere keren door iemand wordt geplaatst, meld dit dan a.u.b. aan ons. Dit doet u door op de kamerpagina op 'Klopt er iets niet? Meld het ons! ' te drukken. De kamer wordt dan zo spoedig mogelijk verwijderd van Kamerverhuur.nl.

  Ja, u kunt uw kamer wijzigen of verwijderen. Hiervoor dient u wel te zijn ingelogd op Kamerverhuur.

  Door een oproep te plaatsen kunnen bezoekers zien dat je een kamer zoekt. Hierbij wordt je leeftijd, je naam, je profielfoto en je geslacht getoond. Verhuurders kunnen vervolgens contact met jouw opnemen door op je oproep te reageren. Een oproep plaatsen is bij Kamerverhuur.nl geheel gratis.

  Ja, zowel het bekijken als het reageren op een oproep is geheel kosteloos.

  Als u er zeker van bent dat er op Kamerverhuur.nl een oproep staat die niet echt is of waarvan de gegevens niet kloppen of als de huurder al een kamer heeft, dan kunt u dit melden. Dit kunt u doen via ons contactformulier

  U mag maar 1 oproep plaatsen.

  U kunt zich uitschrijven door in te loggen op Kamerverhuur.nl, ga dan naar 'mijn profiel > profiel wijzigen > Ik wil mijn account verwijderen'. U kunt uiteraard ook alleen uw kamers en uw eventuele oproep verwijderen zodat u in de toekomst nog gebruik kunt blijven maken van uw Kamerverhuur.nl account.

  Door op het hartje te drukken voegt u een kamer toe aan uw favorieten. Deze kunt u bekijken door op uw profielpagina op 'Favorieten' te drukken.

  Op deze manier kunt u een kamer bewaren en er eventueel op een later tijdstip op reageren. U dient echter voor deze functionaliteit wel te zijn ingelogd op Kamerverhuur.nl